Parhaat WordPress teemat 2024
Mietitkö mikä WordPress teema voisi sopia uuteen Woocommerce verkkokauppaan tai kotisivuille? Vaihtoehtoja on paljon, mutta mikä on paras WordPress teema tulevaan projektiin, budjettiin sekä tietysti omaan taitotasoon. Tästä artikkelista löydät tietoa miten nopeat ja nykyaikaiset verkkosivut rakennetaan WordPress-teeman ja sivunrakentajan (page builder) yhdistelmällä sekä vinkkejä sopivan aloitusteeman valintaan.
MIKÄ ON WORDPRESS TEEMA?
WordPress teema on perinteisesti määritellyt WordPress sivuston ulkoasun kuten asettelut, värit ja fontit. Teema on kätevästi sisältänyt sivuston valmiin layoutin sekä ylä- ja alapalkin.
Mutta nyt tilanne on muuttunut ja muuttuu koko ajan. WordPress sivustojen rakentamiseen on haluttu kehittää yksinkertaisempia ratkaisuja, joilla kokematonkin kotisivujen tekijä voi luoda kauniita ja nopeasti latautuvia verkkosivuja ilman WordPress valmisteeman asettamia muotoilurajoituksia. Maailman johtavat sivunrakentaja (eng. page builder) ohjelmistojen kehittäjät ovat tuoneet uuden tavan ajatella ja rakentaa omia WordPress kotisivuja.
Ideana on, että sivuston rakentamisen pohjana käytetään hyvin nopeaa ja kevyttä oletusteemaa, johon sitten sivunrakentaja sisältämillä työkaluilla rakennetaan teeman ominaisuudet. Kuten sivujen asettelut, yläpalkki (header) ja alapankki (footer).
Sivuston rakentamiseen ei enää tarvita esimerkiksi Themeforestista ostettavaa valmisteemaa.
Tyhjästä sivustoa ei kuitenkaan tarvitse aloittaa. Vaan useimmat sivustonrakentajat tarjoavat mahdollisuuden aloittaa sivun rakentamisen kunkin omaa silmää miellyttävän ns. starter templaten eli valmiin nettisivupohjan kanssa. Sivunrakentajan sisältä voit valita tarkoitukseen ja toimialaan sopivan aloitusvaihtoehdon.
Käytännössä voit valita kymmenistä eri vaihtoehdoista ja muuttaa aloituspohjaa tarvittaessa, jos et ollutkaan tyytyväinen ensimmäiseen. Et ole kiinni kiinteässä teeman asettelussa. Helpottaa sivuston ulkoasun kehittämistä myöhemmin. Eikä teeman muokkaamiseen tarvita ohjelmointitaitoja, voit muokata suoraan sitä WordPressin hallintapaneelissa.
MIKÄ ON PARAS MODERNI WORDPRESS TEEMA?
Kaikki modernit WordPress teemat ovat täysin muokattavia WordPress aloitusteemoja. Niistä on usein saatavilla sekä ilmainen että PRO-versio. Ilmaisella versiolla voi helposti rakentaa hienot kotisivut tai Woocommerce verkkokaupan. Tarpeiden kasvaessa voit päivittää teeman PRO-versioon napin painalluksella. WordPress teeman pro versio sisältää entistä monipuolisempia mahdollisuuksia säätää sivuston ulkoasua vaivattomasti ilman CSS tai html-osaamista.
PARAS WORDPRESS TEEMA
Teemoja on vaikea sijoittaa paremmuusjärjestykseen. Henkilökohtainen taitotaso, projektin luonne ja omat mieltymykset vaikuttavat WordPress teeman ja sivunrakentajan valintaan. Valinnassa täytyy kuitenkin huomioida nykyiset nettiselaamisen vaatimukset.
Netin käyttäjät ovat kärsimättömiä ja haluavat sivujen latautuvan mahdollisimman nopeasti ja toimivan kitkattomasti. Myös hakukoneet suosivat nopeasti latautuvia verkkokauppoja ja sivustoja. Nopeuden lisäksi teeman ja sivunrakentajan yhdistelmän tulee olla helppokäyttöinen ja että sen ulkoasua ja toiminnallisuuksia voi muokata ilman koodarin taitoja.
MIKÄ ON SIVUNRAKENTAJA ELI PAGE BUILDER?
Jokaisen modernin teeman kanssa voit käyttää joko erillistä sivuston rakentajaa (theme builder, page builder) tai teemaan sisäänrakennettua sivuston rakentajaa kuten esimerkiksi DIVI teemassa oleva Divi Builderia. Tunnetuimpia sivuston rakentajia on WordPressin oma sisäänrakennettu Gutenberg, Divi Builder, Elementor ja Beaver Builder.
Ihan vapaasti teemoja ja sivunrakentajia ei kuitenkaan kannata yhdistellä, vaan jokaisella teeman ja sivustonrakentajan yhdistelmällä on vahvuuksia, kuten myös heikkouksia.
Seuraavassa tutustutaan modernien WordPress teemojen ja sivunrakentajien yhdistelmiin. Myöhemmin artikkelissa kerromme myös kahdesta Woocommerce kauppateemasta Storefront ja Flatsome.
PARHAAT WORDPRESS TEEMAT – vertailu
- DIVI + VISUAL PAGE BUILDER
- GENERATEPRESS
- ASTRA
- KADENCE WP
- HELLO + ELEMENTOR
- STOREFRONT (Woocommerce)
- FLATSOME (Woocommerce)
DIVI – paras aloittelijan WordPress teema
Keskustelupalstoilla usein kysytään mikä on paras WordPress teema aloittelijalle. Vastauksista voidaan lukea että ”Divi on paras”. Siinä on perää, sillä Divi teema on kehitetty juuri aloittelijat mielessä ja sen helppokäyttöisyyteen on panostettu. Siihen ei tarvitse valita erikseen sivuston rakentajaa, sillä sen mukana tulee visuaalinen muokkain, jota on nopea ja helppo käyttää.
Elegant Themes sivustolta löydettävä Divi teema on erilainen kuin muut tässä artikkelissa esiteltävät WordPress teemat, sillä se sisältää teeman lisäksi myös sivunrakentajan. Eli sen käyttämiseen et tarvitse muuta kuin Divin.
Divillä nettisivujen teko on tehty aloittelijalle helpoksi. Visuaalinen sivurakentajan avulla näet heti sivulle tekemäsi muutokset. Eli näet miltä sivusto oikeasti näyttää. Divillä voit luoda kotisivujen lisäksi luoda Woocommerce verkkokaupan tai blogin.
Aloittamaan pääsee kätevästi valmiiksi suunniteltujen ulkoasupohjien avulla. Niitä voi muokata helposti vastaamaan omia toiveita. Divissä onkin erityisen paljon kustomointimahdollisuuksia. Voit halutessa aloittaa suunnittelun myös tyhjältä pöydältä hyödyntäen Divin sisältämää Theme builderiä. Teemanrakentajalla voit luoda oman teeman sivustolle.
Kaikki modernit WordPress teemat ovat responsiivisia eli toimivat myös mobiilisti, niin myös Divi. Se skaalautuu hyvin puhelimeen ja visuaalisella editorilla sitä voi hienosäätää tarvittaessa. Divin heikkoutena voidaan pitää sen latausnopeutta verrattuna nopeimpiin teemoihin.
Divi sopii hyvin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin kotisivujen tekijälle.
GENERATEPRESS – nopea wordpress teema nettisivujen ja WooCommerce verkkokaupan tekoon
Generatepress on erittäin käytetty teema, jolla voit rakentaa verkkosivut, blogin ja Woocommerce verkkokaupan. Generatepress on yhteensopiva sekä WordPressin sisältä löytyvän Gutenberg editorin kanssa että suosittujen sivunrakentajien kuten Elementor ja Beaver Builder.
Generatepress ja Gutenberg-editori kombo on tunnettu nopeudestaan. Useissa WordPress teemojen nopeusvertailuissa se on saavuttanut kärkipaikkoja.
Generatepressin ilmaisessa versiossa on jo laajat muokkausominaisuudet ja sitä pääsee käyttämään haluamansa page builderin kanssa. Ilmaiseen versioon ei ole tarjolla valmiita sivustopohjia.
Maksullisessa Generatepress Premium versiossa teeman vahvuudet korostuvat. Premium-versiossa on monia käytännöllisiä ominaisuuksia ja sekä useita valmiiksi luotuja nettisivupohjia, joita käyttämällä saat nopeasti rakennettua kotisivut, blogin ja verkkokaupan. Näiden valmiiden pohjien muokkaamisen Generatepress on lanseerannut uudet teeman rakentajan, GenerateBlock-lisäosan.
Yrityksellä on hyvä tuki ja aktiivinen Facebook-yhteisö, joiden puoleen voit kääntyä ongelmatilanteissa. Generatepress on monen ammattilaisen suosiossa, joten tukea siihen on saatavissa vuosiksi eteenpäin.
Generatepress toimii WooCommercen verkkokaupan teemana, ja varsinkin Premium versiossa löytyy hyviä kaupan kehittämiseen soveltuvia ominaisuuksia.
Generatepress sopii moderniin verkkoympäristöön.
ASTRA TEEMA – sisältää ilmaiset wordpress nettisivupohjat
Astra teema sisältää ilmaiset nettisivupohjat (starter templates), joiden avulla voit heti ”julkaista” omat kotisivut, vaihdat vain tekstit ja kuvat. Se on yksinkertainen käyttää ja optimoitu nopeasti latautuvaksi. Teema toimii Elementorin, Gutenbergin ja Beaver Builderin kanssa.
Astra -teemasta on olemassa ilmainen ja maksullinen Pro versio. Ilmaisella Astran ja Elementorin yhdistelmällä voi moni pienyrittäjä tehdä pienellä treenaamisella kotisivut, blogin tai vaikka Woocommerce verkkokaupan. Astra on hyvin kustomoitavissa vastaamaan omia tarpeita ja mieltymyksiä.
Ilmainen Astra sisältää monta selkeää nettisivupohjaa, joista voi valita omaan tarpeeseen sopivan. Mutta jos ammatikseen tekee WordPress nettisivuja niin Astra teema ja Elementor Pro -page builder yhdistelmä on monien ammattilaisten suosiossa.
Astra on koko ajan kehittyvä teema ja siinä on helppokäyttöisyyden lisäksi panostettu laajennettavuuteen. Ilmaista Astraa on helppo testata, ja jos päättää jatkaa sen kanssa niin päivittäminen PRO versioon onnistuu napin painalluksella.
KADENCE WP – nopeasti suosiota saanut tulokas
Kadence WP on tuonut nopeasti latautuvan WordPress teeman ja saanut jalansijaa nopeasti. Kadence teema hyödyntää WordPressin omaa Gutenberg editoria ja on lisännyt siihen omat mausteena Kadence WP blocks editori lisäosalla.
Kadence teemasta on olemassa ilmainen ja maksullinen versio. Ilmaisella Kadence WP teemalla voi rakentaa yritykselle kotisivut, blogin tai verkkokaupan. Teeman asentamisen jälkeen voit valita ja asentaa ilmaisista Starter templateista yrityksellesi sopivan sivupohjan. Varsinaisen sivun muokkaus tapahtuu Gutenberg -editorilla, johon voit ladata myös ilmaisen Kadence Blocks lisäosan, josta löytyy teemaan sopivia blokkeja.
Maksullinen Kadence PRO teema sisältää luonnollisesti enemmän joustavuutta teeman muokkaamiseen sekä isomman valikoiman valmiita sivupohjia. Sen lisäksi on saatavilla erilaisia maksullisia laajennuksia teemaan ja Kadence Blocks PRO versio. Jos maksullinen versio kiinnostaa niin kannattaa tutustua heidän Bundle-hinnoitteluun. Teema on suosittu ja sillä paljon käyttäjiä, joten tulevaisuus näyttää positiiviselta.
Kadence WP Blocksia voi käyttää myös muiden teemojen kanssa.
HELLO + ELEMENTOR (tai PRO)
Hello WordPress teema on rakennettu minimalistisesti ja se ei itsessään sisällä juurikaan säätömahdollisuuksia. Sitä on tarkoitus käyttää ilmaisella Elementor ja maksullisella Elementor PRO sivurakentajan kanssa. Itse Hello-teema on täysin tyhjä, jolloin kaikki sivuston ulkoasuun vaikuttavat elementi kuten header, footer ja layoutit tehdään Elementorin kanssa.
Hello-teeman ja maksuttoman Elementorin kanssa pystyy rakentamaan hienon näköiset ja responsiiviset kotisivut, blogin tai verkkokaupan ilmaiseksi. Elementor sivunrakentajan kanssa saat lisättyä headerin, footerin ja rakennettua sivujen layoutin. Voit hyödyntää layouttien kasaamisessa ilmaisia sektioita ja sivumalleja.
Maksullisen Elementor Pro version avulla voit hyödyntää valmiiksi suunniteltuja ulkoasuja, joita yhdistämällä saat nopeasti koottu haluamasi kokonaisuuden. Pro versiossa on mukana myös paljon erilaisia header – ja footer -elementtejä, jotka puuttuvat Free versiosta.
Elementorin sivurakentaja on erittäin suosittu ja se oli aikaansa edellä Se on yhteensopiva useimpien teemojen kanssa ja sitä käytetään sekä ilmaisena että maksullisena page builderinä muiden teemojen kanssa.
Elementorin toiminnallisuutta voi laajentaa lukuisten lisämoduulien kanssa. Vaikka Elementor on viime aikoina saanut pyyhkeitä hitaan latausnopeuden takia, niin se on silti monipuolisin työkalu WordPress-sivujen tekemiseen. Nopeus riittää kunhan seuraat Elementorin tuen antamia ohjeita latausnopeuden optimointiin.
MUITA SUOSITTUJA WORDPRESS TEEMOJA
Alla lista muista suosituista ja käytetyistä WordPress teemoista
- Avada
- OceanWP
- Sydney
- Betheme
- The7
- Porto
- Neve
HYVÄT SUOMENKIELISET WORDPRESS TEEMAT
Kaikkien WordPress teemojen asiakkaalle näkyvät osuudet voidaan kääntää suomeksi ilmaisen Loco translate lisäosan kanssa. Se voidaan asentaa suoraan WordPress hallintapaneelin kautta.
Jos taas etsit teemaa jossa kaikki WordPress hallinnan puolella olevat ominaisuudet ovat suomenkielellä, niin siihen on olemassa muutama hyvä vaihtoehto.
Täysin suomenkielisiä WordPress teemoja ovat Storefront, Astra ja Divi. Nykyään myös Divin hallintapaneeli ja visuaalinen rakentaja (visual builder) pääasiassa suomeksi.
TEEMAN VALINTA – ILMAISET VAI MAKSULLISET TEEMAT
Joskus WordPress teeman ja sivunrakentajan valinta saattaa tuntua vaikealta johtuen runsaasta tarjonnasta. Minkä valitsen näistä kaikista eri WordPress teemoista?
Ensimmäiseksi täytyy miettiä käytetäänkö ilmaista vain maksullista WordPress teemaa?
Jos olet tekemässä ensimmäistä verkkosivua tai blogia, niin kannattaa aloittaa se ilmaisella teemalla ja sivunrakentajalla ja tarpeiden kasvaessa päivittää maksulliseen versioon. Parhaat ilmaiset wordpress teemat toimivat yhtä hyvin kuin maksulliset teemat. Niissä on vain vähemmän ominaisuuksia.
Maksullisia teemoja kannattaa harkita silloin kun tiedät etukäteen mitä haluat. Maksulliset ulkoasu teemat nopeuttavat työtäsi ja saat tehtyä vaivattomammin monimutkaisempiakin sivuston ulkoasun muokkauksia. Eli tiivistettynä maksullinen premium wordpress teema kannattaa hankkia silloin, kun se tarjoaa jotain sellaista lisäarvoa josta kannattaa maksaa.
ILMAISET TEEMAT
- Teema ja page builder ovat ilmaisia
- Asennetaan suoraan WordPress hallintapaneelista
- Tukea ongelmatilanteissa WordPress yhteisöltä, ei valmistajalta. (avoin lähdekoodi)
- Päivityksiä hitaammin kuin maksullisissa teemoissa
- Teeman muokkaaminen rajoitettua, PRO-versio sisältää enemmän
MAKSULLISET TEEMAT
- Hinta vaihtelee 15-120 € välillä
- Asennetaan valmistajan tarjoamasta zip-tiedostosta WP-hallintapaneelissa
- Teeman valmistaja vähintään 1 vuoden ilmaisen tuen
- Kriittiset tietoturvapäivitykset julkaistaan nopeasti
- Teemaa pystyy muokkaamaan joustavammin
WOOCOMMERCE VERKKOKAUPAN TEEMAT
Woocommerce verkkokaupan rakentaminen onnistuu kaikilla aikaisemmin esitetyillä teemoilla. Niiden lisäksi on mahdollista käyttää erityisesti Woocommerce verkkokauppaa varten suunniteltuja teemoja.
Tässä esittelemme niistä kaksi tunnetuinta:
- Storefront
- Flatsome
STOREFRONT ”virallinen” kauppateema
Storefront -teema on varta vasten luotu Woocommerce verkkokauppaa varten. Se on luonut WordPress kehittäjä Automattic ja se toimii täydellisesti WooCommerce-lisäosan kanssa.
Storefrontissa on tiettyjä ”epämiellyttäviä” asioita, kuten esimerkiksi visuaalisuus. Tehdäksesi kaupasta hienon näköisen, niin täytyy osata muokata WordPressiä CSS:n kanssa. Vaikka Storefront on täysin ilmainen teema, niin voi olla että Storefront ei ole sinua varten jos et ole koodari.
Storefront vahvuudet:
- WooCommercen itse kehittämä teema
- Erinomainen yhteensopivuus lisäosien kanssa
- Monipuolisuus ja loistavat muokkausmahdollisuudet
- Toimintavarma ja luotettava
- Ilmainen teema
Storefront heikkoudet:
- Ei sovi aloittelijalle
- Vaatii koodaus-osaamista tyylikkään kaupan tekemiseen
FLATSOME – ehkä paras WooCommerce teema aloittelijalle
Flatsome on Themeforestin myydyin WooCommerce teema. Sen suosio on jatkunut vuodesta toiseen, koska monen ammattilaisenkin mielestä teema soveltuu erinomaisesti verkkokaupan perustamiseen. Suosittelen tutustumaan teemaan demojen avulla.
Flatsome WooCommerce teeman vahvuudet:
- Laaja valikoima demoja ja sivupohjia
- Suunniteltu kokonaan verkkokauppaa varten
- Monipuoliset muokkausmahdollisuudet
- Nopea teema
- Helppokäyttöinen
- Edullinen
- Ammattilaisten suosittelema ja käyttämä
MITEN VALITA HYVÄ WORDPRESS-TEEMA?
Teeman valinnassa kannattaa ottaa huomioon ainakin seuraavat tekijät.
Käyttötarkoitus
Oletko tekemässä kotisivua, blogia ja verkkokauppaa tai jotain yhdistelmää näistä. Etsi tarkoitukseen parhaiten sopiva teema.
Käyttäjien kirjoittamat arvostelut ja kommentit
Käy tutustumassa WordPress teeman tukisivustolla, jossa näet mistä asioita siellä keskustellaan. Onko teema helppo käyttää, nopea ja toimiiko tuki nopeasti.
Teeman suosio
Hyvällä teemalla on paljon käyttäjiä ja ostajia.
Milloin viimeksi päivitetty?
Päivitetäänkö teeman useasti ja onko siinä aktiivinen kehittäjäyhteisö. Jos teemaa ei päivitetä, niin voi olla että valmistaja on sen jo hylännyt.
Ominaisuudet
Teeman ominaisuudet vaikuttavat suuresti, minkälaiset nettisivut saat sillä tehtyä. Valitse teema ja sivunrakentaja kombinaatio jossa on laajentamisvaraa.
Ulkonäkö
Sivunrakentajien takia ulkonäköä ei tarvitse tietää etukäteen. Mutta jos aiot ostaa kovakoodatun valmisteeman WordPress-blogia varten, niin ulkonäkö täytyy valita tarkkaan etukäteen.
Responsiivisuus
Nettisivujen pitää mukautua eri näyttökokoihin. Varmista että teema on responsiivinen.
Teeman nopeus
Teeman ja sivunrakentajan yhdistelmän täytyy latautua nopeasti. Liian hitaasti avautuva sivusto saattaa heikentää hakukonesijoituksia ja karkottaa asiakkaita.
Hakukoneoptimointi / hakukoneystävällisyys
Teeman tulee olla hakukoneystävällinen
YHTEENVETO
WordPress teeman valintaan kannattaa käyttää aikaa. Täysin noviisille sopii maailman suosituin WordPress teema Divi. Sitä voi testata ilmaiseksi 30 päivän ajan. Seuraavaksi helpoin ja yksi parhaista on myös täysin ilmaiseksi käytettävä Hello teema ja Elementor page builder. Hieman edistyneemmälle ja ammattimaiselle kotisivuntekijälle sopii Generatepress ja Kadence WP. Kaikki esitellyt teema toimivat hyvin ovat turvallinen valinta. Kehittäjän omat mieltymykset ja työtavat lopulta ratkaisevat sen mistä WordPress teemasta tulee suosikki.
Usein kysyttyä WordPress-teemoista
Mikä on helppokäyttöisin teema?
Useat teemat ovat helppoja käyttää, mutta usein niiden oppimiseen vaaditaan tietty määrä kärsivällisyyttä. Minä olen käyttänyt useita WordPress teemoja ja mielestäni Divi on kaikista helppokäyttöisin sekä aloittelijaystävällisin. Elementor on hyvä kakkonen, jonka käytön opettelu vie vain hieman enemmän aikaa verrattuna Divi teemaan. Aloittamisen helpottamiseksi molemmista näistä löytyy valtava määrä opetusvideoita ja muita ohjeita nettisivujen tekoon.
Onko Themeforest luotettava teemakauppa?
Vastaukseni on kyllä ja ei. Themeforest on markkinapaikka, jossa kehittäjät myyvät pääasiassa kovakoodattuja teemoja. Tarkista aina milloin teema on päivitetty ja minkälaisia arvosteluja se on saanut. Paras ratkaisu on ostaa teema, joka on suosituimpien listalla. Astra, Elementor, Divi, Beaver Builder, GeneratePress ja Kadence ovat luotettavampia vaihtoehtoja, verrattuna Themeforestin teemoihin, koska niiden päivittäminen ei tule loppumaan.
Ovatko Themeforestista ostettavat teemat hyviä?
Themeforestin myydyimpien listalla olevat teemat ovat yleensä hyviä. Monien Themeforestin valmisteemojen ongelmana on, että niissä on valmiina ominaisuuksia ja lisäosia, joita et tarvitse kotisivujen tekemiseen. Turhat ominaisuudet hidastavat sivujen latautumista.
Onnistuuko WordPress teeman vaihtaminen jälkikäteen, jos ei ole tyytyväinen?
WordPress teeman vaihtaminen onnistuu jälkikäteen helposti. Mutta vaihtamisoperaatio kannattaa tehdä heti sivuston rakentamisen alussa, se on silloin vaivattomampaa. Onnistuu se myöhemminkin, mutta hienosäädöt vaativat sen jälkeen enemmän aikaa.
Miten WordPress teeman muokkaaminen tapahtuu?
WordPress teeman voi muokata hallintapaneelissa muokkaa – toiminnoilla ilman koodaamista. Nämä muokkausominaisuudet vaihtelevat teemasta toiseen. Hyviä on esimerkiksi Generatepress ja Kadence WP. Vaikka muokkaa-valikosta puuttuukin haluamasi säätömahdollisuus, niin voit silti muokata teemaa CSS:n ja Php:n avulla.
Muut artikkelit verkkokaupan perustamisesta
Olemme kirjoittaneet 10 artikkelin oppaan verkkokaupan perustamisesta ja markkinoinnista. Alla olevista artikkeleista löydät lisää hyödyllistä tietoa Woocommerce-verkkokaupan pyörittämisestä ja jatkokehittämisestä.
-
- Mietitkö verkkokaupan perustamista, mutta et tiedä mitä kaikkea se sisältää. Tutustu verkkokaupan perustamisoppaaseen
-
- Mietitkö millaisen WordPress-teeman valitset verkkokauppaan tai uuteen kotisivuusi? Lue artikkelimme miten valita WordPress-teema verkkokauppaan tai verkkosivustolle
-
- Mietitkö millaisia toiminnallisia lisäominaisuuksia nettikauppaan tarvitaan kuten maksu- tai toimitustavat? Lue lisää artikkelistamme Woocommerce verkkokaupan integraatiot
-
- Haluatko kasvattaa verkkokauppasi hyödyntämällä sähköpostimarkkinointia ja uutiskirjettä? Tutustu artikkeliin Uutiskirje ja sähköpostilista
-
- Millaisia maksutapoja olisi hyvä olla verkkokaupassa? Tästä artikkelista löydät vinkkejä verkkokaupan maksutapojen valintaan.
-
- Web Analytiikka on tärkeä osa verkkokauppasi markkinointia, tutustu miten asennat Google Analytics 4:n wordpress -sivustolle.
-
- Mietitkö mikä verkkokauppa-alusta olisi sopiva yrityksesi tarpeisiin, budjettiin ja taitotasoon? Tutustu nopeasti perustettavaan Woocommerce verkkokauppa-alustaan
-
- Miten saisit parannettua verkkokaupan myyntivoimaa ja tulosta? Tutustu artikkeliin verkkokaupan konversio-optimoinnista.
-
- Mietitkö miten hankkia lisää kävijöitä verkkokauppaan. Tutustu artikkeliin verkkokaupan markkinoinnista
-
- Miten valita hyvä, nopea ja varmatoiminen webhotelli Woocommerce verkkokauppaan? Tutustu artikkeliin Miten valita webhotelli verkkokauppaan?